Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22686
Название: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Фізичні основи обробки сировини» (для студентів ННІХТБ спеціальності: 6.051701)
Авторы: Пак, Андрій Олегович
Павлюк, Ігор Миколайович
Ключевые слова: основи гідродинаміки;механіка твердого тіла;механічні процеси;подрібнювання;теплові процеси;масообмінні процеси;гідромеханічні процеси;процеси харчових виробництв
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Пак А. О., Павлюк І. М. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Фізичні основи обробки сировини" (для студентів ННІХТБ спеціальності: 6.051701); Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2013. 22 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні вказівки призначені для студентів НН ІХТБ напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія». До кожної лабораторної роботи сформульовані завдання, наведені необхідні теоретичні відомості, надано принципові схеми приладів, наведено порядок виконання роботи та форми таблиць для запису отриманих дослідних даних. Крім того, надані контрольні запитання для самоперевірки та контролю з боку викладача. Курс «Фізичні основи обробки сировини», до якого входять лабораторні заняття, спрямований на поглиблення розуміння фізичних явищ, є продовженням та більш прикладним курсом, який пропонується викладати на основі таких курсів як «Фізика», «Вища математика», які становлять основу теоретичної та прикладної підготовки інженерів, є фундаментальною базою, без якої неможлива успішна діяльність майбутнього інженера.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22686
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
M_obrobka syrovyny_13.pdf291.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.