Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22686
Название: | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Фізичні основи обробки сировини» (для студентів ННІХТБ спеціальності: 6.051701) |
Авторы: | Пак, Андрій Олегович Павлюк, Ігор Миколайович |
Ключевые слова: | основи гідродинаміки;механіка твердого тіла;механічні процеси;подрібнювання;теплові процеси;масообмінні процеси;гідромеханічні процеси;процеси харчових виробництв |
Дата публикации: | 2013 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Пак А. О., Павлюк І. М. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Фізичні основи обробки сировини" (для студентів ННІХТБ спеціальності: 6.051701); Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2013. 22 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Методичні вказівки призначені для студентів НН ІХТБ напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія». До кожної лабораторної роботи сформульовані завдання, наведені необхідні теоретичні відомості, надано принципові схеми приладів, наведено порядок виконання роботи та форми таблиць для запису отриманих дослідних даних. Крім того, надані контрольні запитання для самоперевірки та контролю з боку викладача. Курс «Фізичні основи обробки сировини», до якого входять лабораторні заняття, спрямований на поглиблення розуміння фізичних явищ, є продовженням та більш прикладним курсом, який пропонується викладати на основі таких курсів як «Фізика», «Вища математика», які становлять основу теоретичної та прикладної підготовки інженерів, є фундаментальною базою, без якої неможлива успішна діяльність майбутнього інженера. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22686 |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
M_obrobka syrovyny_13.pdf | 291.3 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.