Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22686
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПак, Андрій Олегович-
dc.contributor.authorПавлюк, Ігор Миколайович-
dc.date.accessioned2023-02-13T20:42:29Z-
dc.date.available2023-02-13T20:42:29Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationПак А. О., Павлюк І. М. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Фізичні основи обробки сировини" (для студентів ННІХТБ спеціальності: 6.051701); Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2013. 22 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22686-
dc.description.abstractМетодичні вказівки призначені для студентів НН ІХТБ напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія». До кожної лабораторної роботи сформульовані завдання, наведені необхідні теоретичні відомості, надано принципові схеми приладів, наведено порядок виконання роботи та форми таблиць для запису отриманих дослідних даних. Крім того, надані контрольні запитання для самоперевірки та контролю з боку викладача. Курс «Фізичні основи обробки сировини», до якого входять лабораторні заняття, спрямований на поглиблення розуміння фізичних явищ, є продовженням та більш прикладним курсом, який пропонується викладати на основі таких курсів як «Фізика», «Вища математика», які становлять основу теоретичної та прикладної підготовки інженерів, є фундаментальною базою, без якої неможлива успішна діяльність майбутнього інженера.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectоснови гідродинамікиuk_UA
dc.subjectмеханіка твердого тілаuk_UA
dc.subjectмеханічні процесиuk_UA
dc.subjectподрібнюванняuk_UA
dc.subjectтеплові процесиuk_UA
dc.subjectмасообмінні процесиuk_UA
dc.subjectгідромеханічні процесиuk_UA
dc.subjectпроцеси харчових виробництвuk_UA
dc.titleМетодичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Фізичні основи обробки сировини» (для студентів ННІХТБ спеціальності: 6.051701)uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
M_obrobka syrovyny_13.pdf291.3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.