Skip navigation
logo sbtu repo
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
English
русский
українська
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
05. Наукові видання ДБТУ
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
2020
Випуск 1 (31)
запрос
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 1-10 из 18.
назад
1
2
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2020
Оптимізація рецептурного складу маршмелоу з антоціановими добавками
Пілюгіна, Інна Сергіївна
;
Артамонова, Майя Володимирівна
;
Торяник, Дмитро Олександрович
2020
Удосконалення технології халви соняшникової шляхом використання порошку з виноградних кісточок
Гревцева, Наталія Вячеславівна
;
Бєлікова, Вікторія Вікторівна
2020
Substantiation of the film-forming composition for eggplant fruits treatment before storage
Dubinina, Antonina
;
Letuta, Tatiana
;
Frolova, Tatiana
;
Skyrda, Olena
;
Belyaeva, Inna
;
Рopova, Tatiana
2020
Дискретно-імпульсне змішування борошняних компонентів
Стадник, Ігор Ярославович
;
Паньків, Юлія
;
Чорна, Ніна Вікторівна
;
Лісовська, Тетяна Олегівна
2020
Зміни вмісту вітаміну Е під час зберігання майонезів на основі олій купажованих
Хацкевич, Юрій Миколайович
;
Щербакова, Тетяна Віталіївна
;
Селютіна, Галина Анатоліївна
2020
Технологія виробництва зефіру з використанням плодоовочевої пасти
Загорулько, Андрій Миколайович
;
Загорулько, Олексій Євгенович
;
Касабова, Катерина Рубенівна
;
Шматченко, Наталя Василівна
2020
Дослідження впливу рослинного біополімерного комплексу на фізіологічну активність пропіоновокислих бактерій
Охотська, Марія Ігорівна
;
Воловик, Тетяна Миколаївна
;
Капрельянц, Леонід Вікторович
2020
Розробка рецептурного складу крему оздоблювального на основі олеогелю для заміни твердого жиру
Горальчук, Андрій Богданович
;
Омельченко, Світлана Борисівна
;
Котляр, Олег Володимирович
;
Рябець, Ольга Юріївна
;
Головіна, Людмила Андріївна
2020
Обґрунтування використання збагаченого борошна бобових для виробництва ковбас
Білецька, Яна Олександрівна
;
Плотнікова, Раїса Валеріївна
2020
Technology of curd cake with suclarose as highly effective sweetener
Aksonova, Olena
;
Gubsky, Sergey
;
Torianik, Dmytro
;
Murlykina, Natalia
Просмотр
Автор
2
Загорулько, Андрій Миколайович
2
Загорулько, Олексій Євгенович
1
Aksonova, Olena
1
Belyaeva, Inna
1
Deynichenko, Gregory
1
Dmytrevskyi, Dmytro
1
Dub, Volodymyr
1
Dubinina, Antonina
1
Frolova, Tatiana
1
Gubsky, Sergey
.
дальше >
Тема
2
cutting force
2
fruit and vegetable paste
2
heat treatment
2
зусилля різання
2
плодоовочева паста
2
плодоовощная паста
2
структурномеханические свойства
2
усилие резания
2
физиологически-функциональные инг...
2
фізіологічно-функціональні інгред...
.
дальше >
по дате выпуска
18
2020
Has File(s)
18
true