Поиск


Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-10 из 18.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2020Оптимізація рецептурного складу маршмелоу з антоціановими добавкамиПілюгіна, Інна Сергіївна; Артамонова, Майя Володимирівна; Торяник, Дмитро Олександрович
2020Удосконалення технології халви соняшникової шляхом використання порошку з виноградних кісточокГревцева, Наталія Вячеславівна; Бєлікова, Вікторія Вікторівна
2020Substantiation of the film-forming composition for eggplant fruits treatment before storageDubinina, Antonina; Letuta, Tatiana; Frolova, Tatiana; Skyrda, Olena; Belyaeva, Inna; Рopova, Tatiana
2020Дискретно-імпульсне змішування борошняних компонентівСтадник, Ігор Ярославович; Паньків, Юлія; Чорна, Ніна Вікторівна; Лісовська, Тетяна Олегівна
2020Зміни вмісту вітаміну Е під час зберігання майонезів на основі олій купажованихХацкевич, Юрій Миколайович; Щербакова, Тетяна Віталіївна; Селютіна, Галина Анатоліївна
2020Технологія виробництва зефіру з використанням плодоовочевої пастиЗагорулько, Андрій Миколайович; Загорулько, Олексій Євгенович; Касабова, Катерина Рубенівна; Шматченко, Наталя Василівна
2020Дослідження впливу рослинного біополімерного комплексу на фізіологічну активність пропіоновокислих бактерійОхотська, Марія Ігорівна; Воловик, Тетяна Миколаївна; Капрельянц, Леонід Вікторович
2020Розробка рецептурного складу крему оздоблювального на основі олеогелю для заміни твердого жируГоральчук, Андрій Богданович; Омельченко, Світлана Борисівна; Котляр, Олег Володимирович; Рябець, Ольга Юріївна; Головіна, Людмила Андріївна
2020Обґрунтування використання збагаченого борошна бобових для виробництва ковбасБілецька, Яна Олександрівна; Плотнікова, Раїса Валеріївна
2020Technology of curd cake with suclarose as highly effective sweetenerAksonova, Olena; Gubsky, Sergey; Torianik, Dmytro; Murlykina, Natalia