Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
05. Наукові видання ДБТУ
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
2020
Випуск 1 (31)
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 11-18 of 18 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Методика визначення зараженості продуктів запасу комахами та кліщами
Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна
2020
Розробка асортименту м’ясних кулінарних виробів на основі рослинної сировини із застосуванням електроконтактного нагрівання
Михайлов, Валерій Михайлович
;
Бабкіна, Ірина Володимирівна
;
Шевченко, Андрій Олександрович
;
Прасол, Світлана Володимирівна
2020
Аналітичний огляд технологій переробки соняшнику в пектиновий концентрат
Дейниченко, Григорій Вікторович
;
Гузенко, Василь Володимирович
;
Мазняк, Захар Олександрович
;
Омельченко, Олександр Володимирович
;
Мельник, Ольга Євгенівна
2020
Дослідження різання стравоходу як складової процесу його очищення
Горєлков, Дмитро Вікторович
;
Мироненко, Валерія Сергіївна
;
Цвіркун, Людмила Олександрівна
;
Гейєр, Геннадій Валерійович
2020
Біоактивоване насіння льону в технології безлактозного йогурту з екстрактом стевії
Краєвська, Світлана Петрівна
;
Прохор, Олександра Сергіївна
;
Чепель, Наталія Василівна
2020
Дослідження структурно-механічних властивостей та показників якості розробленої плодоовочевої пасти
Загорулько, Андрій Миколайович
;
Загорулько, Олексій Євгенович
;
Сашньова, Мар’яна Василівна
;
Лаврук, Владислав Валерiйович
;
Ібаєв, Ельдар Байрам огли
2020
Development of the combined machine for apple puree preparation
Deynichenko, Gregory
;
Dmytrevskyi, Dmytro
;
Perekrest, Volodymyr
;
Lazurenko, Ruslan
2020
Technical and technological aspects of heat processing of eggplants
Tereshkin, Oleg
;
Horielkov, Dmitriy
;
Dub, Volodymyr
Discover
Author
2
Загорулько, Андрій Миколайович
2
Загорулько, Олексій Євгенович
1
Aksonova, Olena
1
Belyaeva, Inna
1
Deynichenko, Gregory
1
Dmytrevskyi, Dmytro
1
Dub, Volodymyr
1
Dubinina, Antonina
1
Frolova, Tatiana
1
Gubsky, Sergey
.
next >
Subject
2
cutting force
2
fruit and vegetable paste
2
heat treatment
2
зусилля різання
2
плодоовочева паста
2
плодоовощная паста
2
структурномеханические свойства
2
усилие резания
2
физиологически-функциональные инг...
2
фізіологічно-функціональні інгред...
.
next >
Date issued
18
2020
Has File(s)
18
true