Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-18 of 18 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Методика визначення зараженості продуктів запасу комахами та кліщамиГаззаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна
2020Розробка асортименту м’ясних кулінарних виробів на основі рослинної сировини із застосуванням електроконтактного нагріванняМихайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович; Прасол, Світлана Володимирівна
2020Аналітичний огляд технологій переробки соняшнику в пектиновий концентратДейниченко, Григорій Вікторович; Гузенко, Василь Володимирович; Мазняк, Захар Олександрович; Омельченко, Олександр Володимирович; Мельник, Ольга Євгенівна
2020Дослідження різання стравоходу як складової процесу його очищенняГорєлков, Дмитро Вікторович; Мироненко, Валерія Сергіївна; Цвіркун, Людмила Олександрівна; Гейєр, Геннадій Валерійович
2020Біоактивоване насіння льону в технології безлактозного йогурту з екстрактом стевіїКраєвська, Світлана Петрівна; Прохор, Олександра Сергіївна; Чепель, Наталія Василівна
2020Дослідження структурно-механічних властивостей та показників якості розробленої плодоовочевої пастиЗагорулько, Андрій Миколайович; Загорулько, Олексій Євгенович; Сашньова, Мар’яна Василівна; Лаврук, Владислав Валерiйович; Ібаєв, Ельдар Байрам огли
2020Development of the combined machine for apple puree preparationDeynichenko, Gregory; Dmytrevskyi, Dmytro; Perekrest, Volodymyr; Lazurenko, Ruslan
2020Technical and technological aspects of heat processing of eggplantsTereshkin, Oleg; Horielkov, Dmitriy; Dub, Volodymyr