Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22611
Название: Підвищення ефективності скребкового теплообмінника
Авторы: Кумонок, І. С.
Гаркуша, М. І.
Бордукова, П. С.
Тімофеєва, К. А.
Научный руководитель: Загорулько, О. Є.
Загорулько, А. М.
Лаврук, В. В.
Дата публикации: 8-апр-2021
Издательство: Харків : ХДУХТ
Библиографическое описание: Кумонок І. С., Гаркуша М. І., Бордукова П. С., Тімофеєва К. А. Підвищення ефективності скребкового теплообмінника. Наук. кер. О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько, В. В. Лаврук. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 171
Серия/номер: Удосконалення процесів та устаткування харчової і готельно-ресторанної індустрії;Секція 9
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22611
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tk1_08.04.21-171.pdf100.1 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.