Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22611
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЗагорулько, О. Є.-
dc.contributor.advisorЗагорулько, А. М.-
dc.contributor.advisorЛаврук, В. В.-
dc.contributor.authorКумонок, І. С.-
dc.contributor.authorГаркуша, М. І.-
dc.contributor.authorБордукова, П. С.-
dc.contributor.authorТімофеєва, К. А.-
dc.date.accessioned2023-02-13T13:16:20Z-
dc.date.available2023-02-13T13:16:20Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationКумонок І. С., Гаркуша М. І., Бордукова П. С., Тімофеєва К. А. Підвищення ефективності скребкового теплообмінника. Наук. кер. О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько, В. В. Лаврук. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 171uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22611-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesУдосконалення процесів та устаткування харчової і готельно-ресторанної індустрії;Секція 9-
dc.titleПідвищення ефективності скребкового теплообмінникаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-171.pdf100.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.