Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22611
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Загорулько, О. Є. | - |
dc.contributor.advisor | Загорулько, А. М. | - |
dc.contributor.advisor | Лаврук, В. В. | - |
dc.contributor.author | Кумонок, І. С. | - |
dc.contributor.author | Гаркуша, М. І. | - |
dc.contributor.author | Бордукова, П. С. | - |
dc.contributor.author | Тімофеєва, К. А. | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-13T13:16:20Z | - |
dc.date.available | 2023-02-13T13:16:20Z | - |
dc.date.issued | 2021-04-08 | - |
dc.identifier.citation | Кумонок І. С., Гаркуша М. І., Бордукова П. С., Тімофеєва К. А. Підвищення ефективності скребкового теплообмінника. Наук. кер. О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько, В. В. Лаврук. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 171 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22611 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Удосконалення процесів та устаткування харчової і готельно-ресторанної індустрії;Секція 9 | - |
dc.title | Підвищення ефективності скребкового теплообмінника | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk1_08.04.21-171.pdf | 100.1 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.