Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22609
Название: Якість диспергування в струминно-щілин
Авторы: Кузьмін, К. С.
Научный руководитель: Самойчук, К. О.
Ковальов, О. О.
Дата публикации: 8-апр-2021
Издательство: Харків : ХДУХТ
Библиографическое описание: Кузьмін К. С. Якість диспергування в струминно-щілин. Наук. кер. К. О. Самойчук, О. О. Ковальов. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 170
Серия/номер: Удосконалення процесів та устаткування харчової і готельно-ресторанної індустрії;Секція 9
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22609
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tk1_08.04.21-170.pdf100.23 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.