Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22609
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorСамойчук, К. О.-
dc.contributor.advisorКовальов, О. О.-
dc.contributor.authorКузьмін, К. С.-
dc.date.accessioned2023-02-13T13:11:19Z-
dc.date.available2023-02-13T13:11:19Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationКузьмін К. С. Якість диспергування в струминно-щілин. Наук. кер. К. О. Самойчук, О. О. Ковальов. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 170uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22609-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesУдосконалення процесів та устаткування харчової і готельно-ресторанної індустрії;Секція 9-
dc.titleЯкість диспергування в струминно-щілинuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-170.pdf100.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.