Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22600
Название: Спосіб виробництва сушених грибів
Авторы: Григоренко, А. О.
Завгородній, Д. М.
Шульков, О. Д.
Научный руководитель: Михайлов, В. М.
Ляшенко, Б. В.
Загорулько, А. М.
Дата публикации: 8-апр-2021
Издательство: Харків : ХДУХТ
Библиографическое описание: Григоренко А. О., Завгородній Д. М., Шульков О. Д. Спосіб виробництва сушених грибів. Наук. кер. В. М. Михайлов, Б. В. Ляшенко, А. М. Загорулько. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 162
Серия/номер: Удосконалення процесів та устаткування харчової і готельно-ресторанної індустрії;Секція 9
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22600
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tk1_08.04.21-162.pdf100.16 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.