Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22600
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorМихайлов, В. М.-
dc.contributor.advisorЛяшенко, Б. В.-
dc.contributor.advisorЗагорулько, А. М.-
dc.contributor.authorГригоренко, А. О.-
dc.contributor.authorЗавгородній, Д. М.-
dc.contributor.authorШульков, О. Д.-
dc.date.accessioned2023-02-13T12:02:28Z-
dc.date.available2023-02-13T12:02:28Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationГригоренко А. О., Завгородній Д. М., Шульков О. Д. Спосіб виробництва сушених грибів. Наук. кер. В. М. Михайлов, Б. В. Ляшенко, А. М. Загорулько. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 162uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22600-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesУдосконалення процесів та устаткування харчової і готельно-ресторанної індустрії;Секція 9-
dc.titleСпосіб виробництва сушених грибівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-162.pdf100.16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.