Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22600
Title: Спосіб виробництва сушених грибів
Authors: Григоренко, А. О.
Завгородній, Д. М.
Шульков, О. Д.
metadata.dc.contributor.advisor: Михайлов, В. М.
Ляшенко, Б. В.
Загорулько, А. М.
Issue Date: 8-Apr-2021
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Григоренко А. О., Завгородній Д. М., Шульков О. Д. Спосіб виробництва сушених грибів. Наук. кер. В. М. Михайлов, Б. В. Ляшенко, А. М. Загорулько. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 162
Series/Report no.: Удосконалення процесів та устаткування харчової і готельно-ресторанної індустрії;Секція 9
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22600
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-162.pdf100.16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.