Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2255
Назва: Удосконалення процесу отримання емульсій рослинних жирів за допомогою ультразвуку
Автори: Золотухіна, І. В.
Самко, А. В.
Червоний, В. М.
Тарасова, М. В.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Золотухіна І. В., Самко А. В., Червоний В. М., Тарасова М. В. Удосконалення процесу отримання емульсій рослинних жирів за допомогою ультразвуку. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 71-72 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2255
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-71-72.pdf319.97 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.