Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2255
Название: Удосконалення процесу отримання емульсій рослинних жирів за допомогою ультразвуку
Авторы: Золотухіна, І. В.
Самко, А. В.
Червоний, В. М.
Тарасова, М. В.
Дата публикации: 2021
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Золотухіна І. В., Самко А. В., Червоний В. М., Тарасова М. В. Удосконалення процесу отримання емульсій рослинних жирів за допомогою ультразвуку. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 71-72 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2255
Располагается в коллекциях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-71-72.pdf319.97 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.