Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2255
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗолотухіна, І. В.-
dc.contributor.authorСамко, А. В.-
dc.contributor.authorЧервоний, В. М.-
dc.contributor.authorТарасова, М. В.-
dc.date.accessioned2022-06-30T18:07:24Z-
dc.date.available2022-06-30T18:07:24Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationЗолотухіна І. В., Самко А. В., Червоний В. М., Тарасова М. В. Удосконалення процесу отримання емульсій рослинних жирів за допомогою ультразвуку. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 71-72 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2255-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleУдосконалення процесу отримання емульсій рослинних жирів за допомогою ультразвукуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-71-72.pdf319.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.