Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2255
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Золотухіна, І. В. | - |
dc.contributor.author | Самко, А. В. | - |
dc.contributor.author | Червоний, В. М. | - |
dc.contributor.author | Тарасова, М. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-06-30T18:07:24Z | - |
dc.date.available | 2022-06-30T18:07:24Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Золотухіна І. В., Самко А. В., Червоний В. М., Тарасова М. В. Удосконалення процесу отримання емульсій рослинних жирів за допомогою ультразвуку. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 71-72 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2255 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Удосконалення процесу отримання емульсій рослинних жирів за допомогою ультразвуку | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
materialy-MNPK_SIAHV_2021-71-72.pdf | 319.97 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.