Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2255
Title: Удосконалення процесу отримання емульсій рослинних жирів за допомогою ультразвуку
Authors: Золотухіна, І. В.
Самко, А. В.
Червоний, В. М.
Тарасова, М. В.
Issue Date: 2021
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Золотухіна І. В., Самко А. В., Червоний В. М., Тарасова М. В. Удосконалення процесу отримання емульсій рослинних жирів за допомогою ультразвуку. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 71-72 с.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2255
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-71-72.pdf319.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.