Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2255
Title: | Удосконалення процесу отримання емульсій рослинних жирів за допомогою ультразвуку |
Authors: | Золотухіна, І. В. Самко, А. В. Червоний, В. М. Тарасова, М. В. |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Золотухіна І. В., Самко А. В., Червоний В. М., Тарасова М. В. Удосконалення процесу отримання емульсій рослинних жирів за допомогою ультразвуку. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 71-72 с. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2255 |
Appears in Collections: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
materialy-MNPK_SIAHV_2021-71-72.pdf | 319.97 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.