Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22458
Назва: | Визначення якісної фальсифікації кисломолочного сиру |
Автори: | Коломоєць, А. А. |
Науковий керівник : | Карбівнича, Т. В. |
Дата публікації: | 8-кві-2021 |
Видавництво: | Харків : ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Коломоєць А. А. Визначення якісної фальсифікації кисломолочного сиру. Наук. кер. Т. В. Карбівнича. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 141 |
Серія/номер: | Товарознавство, управління якістю та екологічна безпека;Секція 8 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22458 |
Розташовується у зібраннях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tk1_08.04.21-141.pdf | 99.32 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.