Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22458
Название: Визначення якісної фальсифікації кисломолочного сиру
Авторы: Коломоєць, А. А.
Научный руководитель: Карбівнича, Т. В.
Дата публикации: 8-апр-2021
Издательство: Харків : ХДУХТ
Библиографическое описание: Коломоєць А. А. Визначення якісної фальсифікації кисломолочного сиру. Наук. кер. Т. В. Карбівнича. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 141
Серия/номер: Товарознавство, управління якістю та екологічна безпека;Секція 8
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22458
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tk1_08.04.21-141.pdf99.32 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.