Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22458
Title: Визначення якісної фальсифікації кисломолочного сиру
Authors: Коломоєць, А. А.
metadata.dc.contributor.advisor: Карбівнича, Т. В.
Issue Date: 8-Apr-2021
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Коломоєць А. А. Визначення якісної фальсифікації кисломолочного сиру. Наук. кер. Т. В. Карбівнича. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 141
Series/Report no.: Товарознавство, управління якістю та екологічна безпека;Секція 8
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22458
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-141.pdf99.32 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.