Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22443
Название: Аналіз вітчизняних вимог до якості плавлених сирів
Авторы: Буліченко, М. О.
Научный руководитель: Сподар, К. В.
Дата публикации: 8-апр-2021
Издательство: Харків : ХДУХТ
Библиографическое описание: Буліченко М. О. Аналіз вітчизняних вимог до якості плавлених сирів. Наук. кер. К. В. Сподар. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 136
Серия/номер: Товарознавство, управління якістю та екологічна безпека;Секція 8
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22443
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tk1_08.04.21-136.pdf99.41 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.