Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22443
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorСподар, К. В.-
dc.contributor.authorБуліченко, М. О.-
dc.date.accessioned2023-02-10T14:37:46Z-
dc.date.available2023-02-10T14:37:46Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationБуліченко М. О. Аналіз вітчизняних вимог до якості плавлених сирів. Наук. кер. К. В. Сподар. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 136uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22443-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesТоварознавство, управління якістю та екологічна безпека;Секція 8-
dc.titleАналіз вітчизняних вимог до якості плавлених сирівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-136.pdf99.41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.