Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22355
Назва: Дослідження стану й особливостей розвитку ринку м’яса та м’ясопродуктів Харківської області
Автори: Парцирна, Т.М.
Жегус, О.В.
Ключові слова: ринок;м’ясо;м’ясопродукти;Харківська область;дослідження;купівельна поведінка;market;meat;meat products;Kharkiv region;research;purchasing behavior;рынок;мясо;мясопродукты;Харьковская область;исследование;покупательное поведение
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Парцирна Т. М., Жегус О. В. Дослідження стану й особливостей розвитку ринку м’яса та м’ясопродуктів Харківської області. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2010. Вип. 1(11). С. 654-660.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто динаміку виробництва й купівлі м’яса та м’ясопродуктів у Харківській області, специфіку купівельної поведінки мешканців регіону.
The dynamics of production and purchase of meat and meat products in the Kharkiv region, specific purchasing behavior of the region are considered.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22355
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (11)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
esprstp_2010_1_92.pdf188.2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.