Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22355
Назва: | Дослідження стану й особливостей розвитку ринку м’яса та м’ясопродуктів Харківської області |
Автори: | Парцирна, Т.М. Жегус, О.В. |
Ключові слова: | ринок;м’ясо;м’ясопродукти;Харківська область;дослідження;купівельна поведінка;market;meat;meat products;Kharkiv region;research;purchasing behavior;рынок;мясо;мясопродукты;Харьковская область;исследование;покупательное поведение |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Парцирна Т. М., Жегус О. В. Дослідження стану й особливостей розвитку ринку м’яса та м’ясопродуктів Харківської області. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2010. Вип. 1(11). С. 654-660. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто динаміку виробництва й купівлі м’яса та м’ясопродуктів у
Харківській області, специфіку купівельної поведінки мешканців регіону. The dynamics of production and purchase of meat and meat products in the Kharkiv region, specific purchasing behavior of the region are considered. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22355 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (11) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2010_1_92.pdf | 188.2 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.