Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22355
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПарцирна, Т.М.-
dc.contributor.authorЖегус, О.В.-
dc.date.accessioned2023-02-09T22:07:01Z-
dc.date.available2023-02-09T22:07:01Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationПарцирна Т. М., Жегус О. В. Дослідження стану й особливостей розвитку ринку м’яса та м’ясопродуктів Харківської області. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2010. Вип. 1(11). С. 654-660.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22355-
dc.description.abstractРозглянуто динаміку виробництва й купівлі м’яса та м’ясопродуктів у Харківській області, специфіку купівельної поведінки мешканців регіону.uk_UA
dc.description.abstractThe dynamics of production and purchase of meat and meat products in the Kharkiv region, specific purchasing behavior of the region are considered.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectринокuk_UA
dc.subjectм’ясоuk_UA
dc.subjectм’ясопродуктиuk_UA
dc.subjectХарківська областьuk_UA
dc.subjectдослідженняuk_UA
dc.subjectкупівельна поведінкаuk_UA
dc.subjectmarketuk_UA
dc.subjectmeatuk_UA
dc.subjectmeat productsuk_UA
dc.subjectKharkiv regionuk_UA
dc.subjectresearchuk_UA
dc.subjectpurchasing behavioruk_UA
dc.subjectрынокuk_UA
dc.subjectмясоuk_UA
dc.subjectмясопродуктыuk_UA
dc.subjectХарьковская областьuk_UA
dc.subjectисследованиеuk_UA
dc.subjectпокупательное поведениеuk_UA
dc.titleДослідження стану й особливостей розвитку ринку м’яса та м’ясопродуктів Харківської областіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2010_1_92.pdf188.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.