Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22355
Название: Дослідження стану й особливостей розвитку ринку м’яса та м’ясопродуктів Харківської області
Авторы: Парцирна, Т.М.
Жегус, О.В.
Ключевые слова: ринок;м’ясо;м’ясопродукти;Харківська область;дослідження;купівельна поведінка;market;meat;meat products;Kharkiv region;research;purchasing behavior;рынок;мясо;мясопродукты;Харьковская область;исследование;покупательное поведение
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Парцирна Т. М., Жегус О. В. Дослідження стану й особливостей розвитку ринку м’яса та м’ясопродуктів Харківської області. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2010. Вип. 1(11). С. 654-660.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто динаміку виробництва й купівлі м’яса та м’ясопродуктів у Харківській області, специфіку купівельної поведінки мешканців регіону.
The dynamics of production and purchase of meat and meat products in the Kharkiv region, specific purchasing behavior of the region are considered.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22355
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (11)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
esprstp_2010_1_92.pdf188.2 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.