Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22355
Title: Дослідження стану й особливостей розвитку ринку м’яса та м’ясопродуктів Харківської області
Authors: Парцирна, Т.М.
Жегус, О.В.
Keywords: ринок;м’ясо;м’ясопродукти;Харківська область;дослідження;купівельна поведінка;market;meat;meat products;Kharkiv region;research;purchasing behavior;рынок;мясо;мясопродукты;Харьковская область;исследование;покупательное поведение
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Парцирна Т. М., Жегус О. В. Дослідження стану й особливостей розвитку ринку м’яса та м’ясопродуктів Харківської області. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2010. Вип. 1(11). С. 654-660.
Abstract: Розглянуто динаміку виробництва й купівлі м’яса та м’ясопродуктів у Харківській області, специфіку купівельної поведінки мешканців регіону.
The dynamics of production and purchase of meat and meat products in the Kharkiv region, specific purchasing behavior of the region are considered.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22355
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2010_1_92.pdf188.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.