Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22351
Назва: Прогнозування ринку м'яса та м'ясопродуктів Харківської області
Автори: Жегус, O.B.
Афанасьєва, О.П.
Ключові слова: прогнозування;ринок;м'ясо;м'ясопродукти;Харківська область;prognostication;market;meat;meat products;Kharkiv region;прогнозирование;рынок;мясо;мясопродукты;Харьковская область
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Жегус O. B., Афанасьєва О. П. Прогнозування ринку м'яса та м'ясопродуктів Харківської області. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2010. Вип. 1(11). С. 626-634.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто процес прогнозування ринку м'яса та м'ясопродуктів у Харківській області, де основну увагу приділено визначенню потенційної місткості ринку за різними підходами. Запропоновано два варіанти прогнозу: оптимістичного і песимістичного характеру.
The process of forecasting the meat and meat products market in the Kharkiv region, which focuses on the definition of the potential market size on different approaches. Two types of forecasts were offered. They are optimistic and pessimistic.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22351
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (11)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
esprstp_2010_1_88.pdf199.11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.