Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22351
Название: | Прогнозування ринку м'яса та м'ясопродуктів Харківської області |
Авторы: | Жегус, O.B. Афанасьєва, О.П. |
Ключевые слова: | прогнозування;ринок;м'ясо;м'ясопродукти;Харківська область;prognostication;market;meat;meat products;Kharkiv region;прогнозирование;рынок;мясо;мясопродукты;Харьковская область |
Дата публикации: | 2010 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Жегус O. B., Афанасьєва О. П. Прогнозування ринку м'яса та м'ясопродуктів Харківської області. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2010. Вип. 1(11). С. 626-634. |
Краткий осмотр (реферат): | Розглянуто процес прогнозування ринку м'яса та м'ясопродуктів у Харківській області, де основну увагу приділено визначенню потенційної місткості ринку за різними підходами. Запропоновано два варіанти прогнозу: оптимістичного і песимістичного характеру. The process of forecasting the meat and meat products market in the Kharkiv region, which focuses on the definition of the potential market size on different approaches. Two types of forecasts were offered. They are optimistic and pessimistic. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22351 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (11) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2010_1_88.pdf | 199.11 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.