Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22351
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЖегус, O.B.-
dc.contributor.authorАфанасьєва, О.П.-
dc.date.accessioned2023-02-09T21:24:54Z-
dc.date.available2023-02-09T21:24:54Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationЖегус O. B., Афанасьєва О. П. Прогнозування ринку м'яса та м'ясопродуктів Харківської області. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2010. Вип. 1(11). С. 626-634.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22351-
dc.description.abstractРозглянуто процес прогнозування ринку м'яса та м'ясопродуктів у Харківській області, де основну увагу приділено визначенню потенційної місткості ринку за різними підходами. Запропоновано два варіанти прогнозу: оптимістичного і песимістичного характеру.uk_UA
dc.description.abstractThe process of forecasting the meat and meat products market in the Kharkiv region, which focuses on the definition of the potential market size on different approaches. Two types of forecasts were offered. They are optimistic and pessimistic.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectпрогнозуванняuk_UA
dc.subjectринокuk_UA
dc.subjectм'ясоuk_UA
dc.subjectм'ясопродуктиuk_UA
dc.subjectХарківська областьuk_UA
dc.subjectprognosticationuk_UA
dc.subjectmarketuk_UA
dc.subjectmeatuk_UA
dc.subjectmeat productsuk_UA
dc.subjectKharkiv regionuk_UA
dc.subjectпрогнозированиеuk_UA
dc.subjectрынокuk_UA
dc.subjectмясоuk_UA
dc.subjectмясопродуктыuk_UA
dc.subjectХарьковская областьuk_UA
dc.titleПрогнозування ринку м'яса та м'ясопродуктів Харківської областіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2010_1_88.pdf199.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.