Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22351
Title: Прогнозування ринку м'яса та м'ясопродуктів Харківської області
Authors: Жегус, O.B.
Афанасьєва, О.П.
Keywords: прогнозування;ринок;м'ясо;м'ясопродукти;Харківська область;prognostication;market;meat;meat products;Kharkiv region;прогнозирование;рынок;мясо;мясопродукты;Харьковская область
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Жегус O. B., Афанасьєва О. П. Прогнозування ринку м'яса та м'ясопродуктів Харківської області. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2010. Вип. 1(11). С. 626-634.
Abstract: Розглянуто процес прогнозування ринку м'яса та м'ясопродуктів у Харківській області, де основну увагу приділено визначенню потенційної місткості ринку за різними підходами. Запропоновано два варіанти прогнозу: оптимістичного і песимістичного характеру.
The process of forecasting the meat and meat products market in the Kharkiv region, which focuses on the definition of the potential market size on different approaches. Two types of forecasts were offered. They are optimistic and pessimistic.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22351
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2010_1_88.pdf199.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.