Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22347
Назва: | Антикризове управління підприємством готельного господарства в сучасних умовах господарювання |
Автори: | Жадан, Тетяна Андріївна |
Науковий керівник : | Соколова, Є. Б. |
Місце роботи: | Державний біотехнологічний університет Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
Ключові слова: | підприємство готельного господарства;криза;антикризове управління;фінансовий стан;банкрутство |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Жадан Т. А. Антикризове управління підприємством готельного господарства в сучасних умовах господарювання: кваліфікаційна робота другого (магістерського) рівня: спец. 241 Готельно-ресторанна справа; наук. кер. Є. Б. Соколова; Харків; ДБТУ. 2022. 120 с. |
Короткий огляд (реферат): | Одним із найбільш динамічно зростаючих секторів світової економіки є індустрія гостинності центральне місце в якій відводиться підприємству) Від успіху підприємств готельного господарства залежить обсяг створюваного валового національного продукту соціально-економічний розвиток суспільства ступінь задоволеності в матеріальних і духовних благах населення країни) Проте кризові явища і процеси доволі часто супроводжують діяльність підприємств готельного господарства України причинами яких можуть бути як зовнішні природно-кліматичні екологічні політичні збройні конфлікти економічні техногенні законодавчі науково(технічні соціально-демографічні так і внутрішні виробничі фінансові технологічні матеріально-технічні організаційні маркетингові кадрові інформаційні іміджеві управлінські кризоутворюючі чинники) Наслідком впливу цих чинників стає погіршення фінансово-економічного стану поява значної кількості збиткових готельних підприємств а іноді їх банкрутство та ліквідація) В таких умовах все більшої актуальності набуває пошук ефективних форм методів та інструментів антикризового управління підприємствами готельного господарства України в сучасних умовах господарювання спрямованих на відновлення їх життєздатності підвищення стійкості та недопущення ліквідації) |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22347 |
Розташовується у зібраннях: | 241 – " Готельно - ресторанна справа" (Магістри) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Dyplom_Zhadan T_A.pdf Restricted Access | 2.3 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії | |
an_Zhadan T_A.pdf Restricted Access | 182.63 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.