Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22347
Назва: Антикризове управління підприємством готельного господарства в сучасних умовах господарювання
Автори: Жадан, Тетяна Андріївна
Науковий керівник : Соколова, Є. Б.
Місце роботи: Державний біотехнологічний університет
Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
Ключові слова: підприємство готельного господарства;криза;антикризове управління;фінансовий стан;банкрутство
Дата публікації: 2022
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Жадан Т. А. Антикризове управління підприємством готельного господарства в сучасних умовах господарювання: кваліфікаційна робота другого (магістерського) рівня: спец. 241 Готельно-ресторанна справа; наук. кер. Є. Б. Соколова; Харків; ДБТУ. 2022. 120 с.
Короткий огляд (реферат): Одним із найбільш динамічно зростаючих секторів світової економіки є індустрія гостинності центральне місце в якій відводиться підприємству) Від успіху підприємств готельного господарства залежить обсяг створюваного валового національного продукту соціально-економічний розвиток суспільства ступінь задоволеності в матеріальних і духовних благах населення країни) Проте кризові явища і процеси доволі часто супроводжують діяльність підприємств готельного господарства України причинами яких можуть бути як зовнішні природно-кліматичні екологічні політичні збройні конфлікти економічні техногенні законодавчі науково(технічні соціально-демографічні так і внутрішні виробничі фінансові технологічні матеріально-технічні організаційні маркетингові кадрові інформаційні іміджеві управлінські кризоутворюючі чинники) Наслідком впливу цих чинників стає погіршення фінансово-економічного стану поява значної кількості збиткових готельних підприємств а іноді їх банкрутство та ліквідація) В таких умовах все більшої актуальності набуває пошук ефективних форм методів та інструментів антикризового управління підприємствами готельного господарства України в сучасних умовах господарювання спрямованих на відновлення їх життєздатності підвищення стійкості та недопущення ліквідації)
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22347
Розташовується у зібраннях:241 – " Готельно - ресторанна справа" (Магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dyplom_Zhadan T_A.pdf
  Restricted Access
2.3 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії
an_Zhadan T_A.pdf
  Restricted Access
182.63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.