Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22347
Название: | Антикризове управління підприємством готельного господарства в сучасних умовах господарювання |
Авторы: | Жадан, Тетяна Андріївна |
Научный руководитель: | Соколова, Є. Б. |
metadata.dc.contributor.affiliation: | Державний біотехнологічний університет Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
Ключевые слова: | підприємство готельного господарства;криза;антикризове управління;фінансовий стан;банкрутство |
Дата публикации: | 2022 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Жадан Т. А. Антикризове управління підприємством готельного господарства в сучасних умовах господарювання: кваліфікаційна робота другого (магістерського) рівня: спец. 241 Готельно-ресторанна справа; наук. кер. Є. Б. Соколова; Харків; ДБТУ. 2022. 120 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Одним із найбільш динамічно зростаючих секторів світової економіки є індустрія гостинності центральне місце в якій відводиться підприємству) Від успіху підприємств готельного господарства залежить обсяг створюваного валового національного продукту соціально-економічний розвиток суспільства ступінь задоволеності в матеріальних і духовних благах населення країни) Проте кризові явища і процеси доволі часто супроводжують діяльність підприємств готельного господарства України причинами яких можуть бути як зовнішні природно-кліматичні екологічні політичні збройні конфлікти економічні техногенні законодавчі науково(технічні соціально-демографічні так і внутрішні виробничі фінансові технологічні матеріально-технічні організаційні маркетингові кадрові інформаційні іміджеві управлінські кризоутворюючі чинники) Наслідком впливу цих чинників стає погіршення фінансово-економічного стану поява значної кількості збиткових готельних підприємств а іноді їх банкрутство та ліквідація) В таких умовах все більшої актуальності набуває пошук ефективних форм методів та інструментів антикризового управління підприємствами готельного господарства України в сучасних умовах господарювання спрямованих на відновлення їх життєздатності підвищення стійкості та недопущення ліквідації) |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22347 |
Располагается в коллекциях: | 241 – " Готельно - ресторанна справа" (Магістри) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Dyplom_Zhadan T_A.pdf Restricted Access | 2.3 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть Запрос копии | |
an_Zhadan T_A.pdf Restricted Access | 182.63 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть Запрос копии |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.