Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22347
Название: Антикризове управління підприємством готельного господарства в сучасних умовах господарювання
Авторы: Жадан, Тетяна Андріївна
Научный руководитель: Соколова, Є. Б.
metadata.dc.contributor.affiliation: Державний біотехнологічний університет
Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
Ключевые слова: підприємство готельного господарства;криза;антикризове управління;фінансовий стан;банкрутство
Дата публикации: 2022
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Жадан Т. А. Антикризове управління підприємством готельного господарства в сучасних умовах господарювання: кваліфікаційна робота другого (магістерського) рівня: спец. 241 Готельно-ресторанна справа; наук. кер. Є. Б. Соколова; Харків; ДБТУ. 2022. 120 с.
Краткий осмотр (реферат): Одним із найбільш динамічно зростаючих секторів світової економіки є індустрія гостинності центральне місце в якій відводиться підприємству) Від успіху підприємств готельного господарства залежить обсяг створюваного валового національного продукту соціально-економічний розвиток суспільства ступінь задоволеності в матеріальних і духовних благах населення країни) Проте кризові явища і процеси доволі часто супроводжують діяльність підприємств готельного господарства України причинами яких можуть бути як зовнішні природно-кліматичні екологічні політичні збройні конфлікти економічні техногенні законодавчі науково(технічні соціально-демографічні так і внутрішні виробничі фінансові технологічні матеріально-технічні організаційні маркетингові кадрові інформаційні іміджеві управлінські кризоутворюючі чинники) Наслідком впливу цих чинників стає погіршення фінансово-економічного стану поява значної кількості збиткових готельних підприємств а іноді їх банкрутство та ліквідація) В таких умовах все більшої актуальності набуває пошук ефективних форм методів та інструментів антикризового управління підприємствами готельного господарства України в сучасних умовах господарювання спрямованих на відновлення їх життєздатності підвищення стійкості та недопущення ліквідації)
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22347
Располагается в коллекциях:241 – " Готельно - ресторанна справа" (Магістри)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Dyplom_Zhadan T_A.pdf
  Restricted Access
2.3 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии
an_Zhadan T_A.pdf
  Restricted Access
182.63 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.