Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22343
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Калєнік, К. В. | - |
dc.contributor.author | Сокур, Маргарита Бесланівна | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-09T20:34:25Z | - |
dc.date.available | 2023-02-09T20:34:25Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Сокур М. Б. Інноваційні методи стимулювання попиту на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу: кваліфікаційна робота другого (магістерського) рівня: спец. 241 Готельно-ресторанна справа; наук. кер. К. В. Калєнік; Харків; ДБТУ. 2022. 76 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22343 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто теоретичні аспекти маркетингової діяльності в готельному бізнесі, визначено сутність поняття «попит» та «пропозиція» та їх основні детермінанти, розглянуто готельний продукт як основну складову готельного підприємства. Обґрунтовано актуальність обраної теми. Проведено науково аналітичний огляд інформаційних джерел та нормативно-правового матеріалу за темою. Досліджено діяльність функціонуючого підприємства готельного господарства у м. Харків. Надано рекомендації щодо вибору інноваційного методу стимулювання попиту на готельні послуги, запропоновано заходи щодо впровадження методу стимулювання попиту. Розраховано економічну ефективність від розробки та впровадження аромамаркетингу, як інноваційного методу стимулювання попиту на готельні послуги. | uk_UA |
dc.description.abstract | Theoretical aspects of marketing activities in hotel business were reviewed, the essence of "demand" and "supply" definitions and their basic determinants were determined, the hotel product was reviewed as the main component of hotel enterprise. Relevance of the chosen topic was justified. A scientific and analytical review of information sources and regulative materials on the topic is conducted. Activities of a running hotel business enterprise in Kharkiv was researched. Recommendations on choosing the innovative method of stimulating demand for hotel services were given, measures to implementing the demand stimulating method were proposed. Economic effectiveness from developing and implementing an aromamarketіng as an innovative method of stimulating demand for hotel services was calculate. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.subject | інновація | uk_UA |
dc.subject | попит | uk_UA |
dc.subject | готель | uk_UA |
dc.subject | маркетингова діяльність | uk_UA |
dc.subject | аромамаркетинг | uk_UA |
dc.subject | послуга | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанне господарство | uk_UA |
dc.subject | прогнозування | uk_UA |
dc.subject | ефективність | uk_UA |
dc.subject | innovation | uk_UA |
dc.subject | demnd | uk_UA |
dc.subject | hotel | uk_UA |
dc.subject | marketing activities | uk_UA |
dc.subject | aromamarketing | uk_UA |
dc.subject | service | uk_UA |
dc.subject | hotel and restaurant business | uk_UA |
dc.subject | forecasting | uk_UA |
dc.subject | forecasting, effectiveness | uk_UA |
dc.title | Інноваційні методи стимулювання попиту на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.title.alternative | Innovative methods of demand stimulation in hotel and restaurant business enterprises | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи | - |
Розташовується у зібраннях: | 241 – " Готельно - ресторанна справа" (Магістри) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Diplom_Sokur.pdf Restricted Access | 5.67 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії | |
an_Sokur.pdf Restricted Access | 96.78 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.