Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22341
Назва: Класифікація конкурентних переваг підприємств ресторанного бізнесу
Автори: Василенко, В.О.
Ткачова, С.С.
Ключові слова: конкурентні переваги;підприємства ресторанного бізнесу;класифікація;competitive advantages;restaurant business enterprises;classification;конкурентные преимущества;предприятия ресторанного бизнеса;классификация
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Василенко В. О., Ткачова С. С. Класифікація конкурентних переваг підприємств ресторанного бізнесу. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2010. Вип. 1(11). С. 584-595.
Короткий огляд (реферат): Досліджено існуючі зарубіжні та вітчизняні наукові підходи щодо класифікації конкурентних переваг підприємств. Систематизовано класифікаційні ознаки та види конкурентних переваг. Запропоновано авторський підхід щодо класифікації конкурентних переваг підприємств ресторанного бізнесу.
Existing foreign and native scientific approaches to the classification of competitive advantages of enterprises are researched. Classification features and types of competitive advantages are systemized. The author’s approach to the classification of competitive advantages of restaurant business are suggested.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22341
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (11)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
esprstp_2010_1_82.pdf203.27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.