Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22341
Название: Класифікація конкурентних переваг підприємств ресторанного бізнесу
Авторы: Василенко, В.О.
Ткачова, С.С.
Ключевые слова: конкурентні переваги;підприємства ресторанного бізнесу;класифікація;competitive advantages;restaurant business enterprises;classification;конкурентные преимущества;предприятия ресторанного бизнеса;классификация
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Василенко В. О., Ткачова С. С. Класифікація конкурентних переваг підприємств ресторанного бізнесу. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2010. Вип. 1(11). С. 584-595.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено існуючі зарубіжні та вітчизняні наукові підходи щодо класифікації конкурентних переваг підприємств. Систематизовано класифікаційні ознаки та види конкурентних переваг. Запропоновано авторський підхід щодо класифікації конкурентних переваг підприємств ресторанного бізнесу.
Existing foreign and native scientific approaches to the classification of competitive advantages of enterprises are researched. Classification features and types of competitive advantages are systemized. The author’s approach to the classification of competitive advantages of restaurant business are suggested.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22341
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (11)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
esprstp_2010_1_82.pdf203.27 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.