Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22341
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВасиленко, В.О.-
dc.contributor.authorТкачова, С.С.-
dc.date.accessioned2023-02-09T20:17:51Z-
dc.date.available2023-02-09T20:17:51Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationВасиленко В. О., Ткачова С. С. Класифікація конкурентних переваг підприємств ресторанного бізнесу. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2010. Вип. 1(11). С. 584-595.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22341-
dc.description.abstractДосліджено існуючі зарубіжні та вітчизняні наукові підходи щодо класифікації конкурентних переваг підприємств. Систематизовано класифікаційні ознаки та види конкурентних переваг. Запропоновано авторський підхід щодо класифікації конкурентних переваг підприємств ресторанного бізнесу.uk_UA
dc.description.abstractExisting foreign and native scientific approaches to the classification of competitive advantages of enterprises are researched. Classification features and types of competitive advantages are systemized. The author’s approach to the classification of competitive advantages of restaurant business are suggested.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectконкурентні перевагиuk_UA
dc.subjectпідприємства ресторанного бізнесуuk_UA
dc.subjectкласифікаціяuk_UA
dc.subjectcompetitive advantagesuk_UA
dc.subjectrestaurant business enterprisesuk_UA
dc.subjectclassificationuk_UA
dc.subjectконкурентные преимуществаuk_UA
dc.subjectпредприятия ресторанного бизнесаuk_UA
dc.subjectклассификацияuk_UA
dc.titleКласифікація конкурентних переваг підприємств ресторанного бізнесуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2010_1_82.pdf203.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.