Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22337
Назва: | Удосконалення мотиваційного механізму управління готельно-ресторанним підприємством |
Інші назви: | Improvement of the motivation mechanism of management hotel and restaurant enterprise |
Автори: | Кучер, Маргарита Миколаївна |
Науковий керівник : | Скирда, О. Є. |
Місце роботи: | Державний біотехнологічний університет Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
Ключові слова: | готельно-ресторанне підприємство;кафе;мотивація;иотиваційний механізм;управління;hotel and restaurant enterprise;cafe;motivation;motivational mechanism;management |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Кучер М. М. Удосконалення мотиваційного механізму управління готельно-ресторанним підприємством: кваліфікаційна робота другого (магістерського) рівня: спец. 241 Готельно-ресторанна справа; наук. кер. О. Є. Скирда; Харків; ДБТУ. 2022. 86 с. |
Короткий огляд (реферат): | У роботі розглянуто теоретико-прикладні аспекти мотиваційного управління ресторанним підприємством. Узагальнено наукові положення сутності, місця і ролі мотивації в управлінні готельно-ресторанним підприємством, визначено мотиваційний механізм управління підприємством, узагальнено методику його формування та аналізу, систематизовано сучасні форми і методи мотивації діяльності персоналу. Проаналізовано мотиваційний механізм управління діяльністю ресторанного підприємства; виявлено особистісні мотиви його персоналу; розроблено рекомендації щодо удосконалення мотиваційного механізму управління готельно-ресторанним підприємством. The paper considers the theoretical and applied aspects of the motivational management of a restaurant enterprise. The scientific provisions of the essence, place and role of motivation in the management of a hotel and restaurant enterprise are summarized, the motivational mechanism of enterprise management is determined, the methodology for its formation and analysis is generalized, and modern forms and methods of motivating personnel activities are systematized. The motivational mechanism for managing the activities of a restaurant enterprise is analyzed; revealed the personal motives of its staff; recommendations have been developed for improving the motivational mechanism for managing a hotel and restaurant enterprise. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22337 |
Розташовується у зібраннях: | 241 – " Готельно - ресторанна справа" (Магістри) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Diplom_Kucher.pdf Restricted Access | 1.98 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії | |
an_Kucher_M.pdf Restricted Access | 191.96 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.