Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22337
Название: Удосконалення мотиваційного механізму управління готельно-ресторанним підприємством
Другие названия: Improvement of the motivation mechanism of management hotel and restaurant enterprise
Авторы: Кучер, Маргарита Миколаївна
Научный руководитель: Скирда, О. Є.
metadata.dc.contributor.affiliation: Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
Ключевые слова: готельно-ресторанне підприємство;кафе;мотивація;иотиваційний механізм;управління;hotel and restaurant enterprise;cafe;motivation;motivational mechanism;management
Дата публикации: 2022
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Кучер М. М. Удосконалення мотиваційного механізму управління готельно-ресторанним підприємством: кваліфікаційна робота другого (магістерського) рівня: спец. 241 Готельно-ресторанна справа; наук. кер. О. Є. Скирда; Харків; ДБТУ. 2022. 86 с.
Краткий осмотр (реферат): У роботі розглянуто теоретико-прикладні аспекти мотиваційного управління ресторанним підприємством. Узагальнено наукові положення сутності, місця і ролі мотивації в управлінні готельно-ресторанним підприємством, визначено мотиваційний механізм управління підприємством, узагальнено методику його формування та аналізу, систематизовано сучасні форми і методи мотивації діяльності персоналу. Проаналізовано мотиваційний механізм управління діяльністю ресторанного підприємства; виявлено особистісні мотиви його персоналу; розроблено рекомендації щодо удосконалення мотиваційного механізму управління готельно-ресторанним підприємством.
The paper considers the theoretical and applied aspects of the motivational management of a restaurant enterprise. The scientific provisions of the essence, place and role of motivation in the management of a hotel and restaurant enterprise are summarized, the motivational mechanism of enterprise management is determined, the methodology for its formation and analysis is generalized, and modern forms and methods of motivating personnel activities are systematized. The motivational mechanism for managing the activities of a restaurant enterprise is analyzed; revealed the personal motives of its staff; recommendations have been developed for improving the motivational mechanism for managing a hotel and restaurant enterprise.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22337
Располагается в коллекциях:241 – " Готельно - ресторанна справа" (Магістри)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Diplom_Kucher.pdf
  Restricted Access
1.98 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии
an_Kucher_M.pdf
  Restricted Access
191.96 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.