Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22336
Назва: Управління фірмовим стилем на підприємствах індустрії гостинності
Інші назви: Company style management in hospitality industry enterprises
Автори: Клементьєва, Альона Володимирівна
Науковий керівник : Одарченко, М. С.
Місце роботи: Державний біотехнологічний університет
Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
Ключові слова: мідж,;бренд;ресторан;фірмовий стиль;логотип;товарний знак;марка
Дата публікації: 2022
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Клементьєва А. В. Управління фірмовим стилем на підприємствах індустрії гостинності: кваліфікаційна робота другого (магістерського) рівня: спец. 241 Готельно-ресторанна справа; наук. кер. М. С. Одарченко; Харків; ДБТУ. 2022. 86 с.
Короткий огляд (реферат): У кваліфікаційній дипломній роботі розглядається одна з актуальних проблем аналізу якості надання послуг у ЗРГ пошуку кращих управлінських рішень, вдосконалення управління у сфері ресторанного бізнесу. Розглядається розробка фірмового стилю та створення позитивного іміджу ресторану за його допомоги. В першому розділі ми роздивились фірмовий стиль, його основні елементи, методи його формування, його функції, етапи його розробки та світовий досвід управління фірмовим стилем. У другому розділі було розглянута організаційно- економічна характеристика ресторану, маркетингове середовище функціонування ресторану та чинники маркетингового середовища. В третьому розділі особлива увага була розробки заходів щодо вдосконалення управління фірмовим стилем на підприємствах індустрії гостинності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22336
Розташовується у зібраннях:241 – " Готельно - ресторанна справа" (Магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Diplom_Klement_êva_A.pdf
  Restricted Access
1.1 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії
an_Klement_êva A_V.pdf
  Restricted Access
207.37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.