Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22336
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorОдарченко, М. С.-
dc.contributor.authorКлементьєва, Альона Володимирівна-
dc.date.accessioned2023-02-09T18:46:23Z-
dc.date.available2023-02-09T18:46:23Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationКлементьєва А. В. Управління фірмовим стилем на підприємствах індустрії гостинності: кваліфікаційна робота другого (магістерського) рівня: спец. 241 Готельно-ресторанна справа; наук. кер. М. С. Одарченко; Харків; ДБТУ. 2022. 86 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22336-
dc.description.abstractУ кваліфікаційній дипломній роботі розглядається одна з актуальних проблем аналізу якості надання послуг у ЗРГ пошуку кращих управлінських рішень, вдосконалення управління у сфері ресторанного бізнесу. Розглядається розробка фірмового стилю та створення позитивного іміджу ресторану за його допомоги. В першому розділі ми роздивились фірмовий стиль, його основні елементи, методи його формування, його функції, етапи його розробки та світовий досвід управління фірмовим стилем. У другому розділі було розглянута організаційно- економічна характеристика ресторану, маркетингове середовище функціонування ресторану та чинники маркетингового середовища. В третьому розділі особлива увага була розробки заходів щодо вдосконалення управління фірмовим стилем на підприємствах індустрії гостинності.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.subjectмідж,uk_UA
dc.subjectбрендuk_UA
dc.subjectресторанuk_UA
dc.subjectфірмовий стильuk_UA
dc.subjectлоготипuk_UA
dc.subjectтоварний знакuk_UA
dc.subjectмаркаuk_UA
dc.titleУправління фірмовим стилем на підприємствах індустрії гостинностіuk_UA
dc.title.alternativeCompany style management in hospitality industry enterprisesuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
dc.contributor.affiliationДержавний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи-
Appears in Collections:241 – " Готельно - ресторанна справа" (Магістри)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Diplom_Klement_êva_A.pdf
  Restricted Access
1.1 MBAdobe PDFView/Open Request a copy
an_Klement_êva A_V.pdf
  Restricted Access
207.37 kBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.