Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22336
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Одарченко, М. С. | - |
dc.contributor.author | Клементьєва, Альона Володимирівна | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-09T18:46:23Z | - |
dc.date.available | 2023-02-09T18:46:23Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Клементьєва А. В. Управління фірмовим стилем на підприємствах індустрії гостинності: кваліфікаційна робота другого (магістерського) рівня: спец. 241 Готельно-ресторанна справа; наук. кер. М. С. Одарченко; Харків; ДБТУ. 2022. 86 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22336 | - |
dc.description.abstract | У кваліфікаційній дипломній роботі розглядається одна з актуальних проблем аналізу якості надання послуг у ЗРГ пошуку кращих управлінських рішень, вдосконалення управління у сфері ресторанного бізнесу. Розглядається розробка фірмового стилю та створення позитивного іміджу ресторану за його допомоги. В першому розділі ми роздивились фірмовий стиль, його основні елементи, методи його формування, його функції, етапи його розробки та світовий досвід управління фірмовим стилем. У другому розділі було розглянута організаційно- економічна характеристика ресторану, маркетингове середовище функціонування ресторану та чинники маркетингового середовища. В третьому розділі особлива увага була розробки заходів щодо вдосконалення управління фірмовим стилем на підприємствах індустрії гостинності. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.subject | мідж, | uk_UA |
dc.subject | бренд | uk_UA |
dc.subject | ресторан | uk_UA |
dc.subject | фірмовий стиль | uk_UA |
dc.subject | логотип | uk_UA |
dc.subject | товарний знак | uk_UA |
dc.subject | марка | uk_UA |
dc.title | Управління фірмовим стилем на підприємствах індустрії гостинності | uk_UA |
dc.title.alternative | Company style management in hospitality industry enterprises | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи | - |
Appears in Collections: | 241 – " Готельно - ресторанна справа" (Магістри) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Diplom_Klement_êva_A.pdf Restricted Access | 1.1 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
an_Klement_êva A_V.pdf Restricted Access | 207.37 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.