Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22333
Title: Основні напрями та тенденції сучасного українського ринку мармеладних виробів
Authors: Мишевцов, С. Ю.
metadata.dc.contributor.advisor: Летута, Т. М.
Issue Date: 8-Apr-2021
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Мишевцов С. Ю. Основні напрями та тенденції сучасного українського ринку мармеладних виробів. Наук. кер. Т. М. Летута. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 108
Series/Report no.: Товарознавчі аспекти дослідження ринку товарів, їх якості та експертизи;Секція 6
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22333
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-108.pdf99.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.