Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22333
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЛетута, Т. М.-
dc.contributor.authorМишевцов, С. Ю.-
dc.date.accessioned2023-02-09T17:09:33Z-
dc.date.available2023-02-09T17:09:33Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationМишевцов С. Ю. Основні напрями та тенденції сучасного українського ринку мармеладних виробів. Наук. кер. Т. М. Летута. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 108uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22333-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesТоварознавчі аспекти дослідження ринку товарів, їх якості та експертизи;Секція 6-
dc.titleОсновні напрями та тенденції сучасного українського ринку мармеладних виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-108.pdf99.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.