Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22305
Title: Вивчення впливу кріогенного «шокового» заморожування на БАР хлорофіловмісних овочів під час переробки
Authors: Онопрієнко, О. О.
Погарський, О. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Павлюк, Р. Ю.
Issue Date: 8-Apr-2021
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Онопрієнко О. О., Погарський О. С. Вивчення впливу кріогенного «шокового» заморожування на БАР хлорофіловмісних овочів під час переробки. Наук. кер. Р. Ю. Павлюк. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 84
Series/Report no.: Інноваційні технології продуктів оздоровчого харчування для підприємств харчової промисловості, ресторанного бізнесу та торгівлі;Секція 5
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22305
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-84.pdf100.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.