Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22305
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorОнопрієнко, О. О.-
dc.contributor.authorПогарський, О. С.-
dc.date.accessioned2023-02-09T14:11:08Z-
dc.date.available2023-02-09T14:11:08Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationОнопрієнко О. О., Погарський О. С. Вивчення впливу кріогенного «шокового» заморожування на БАР хлорофіловмісних овочів під час переробки. Наук. кер. Р. Ю. Павлюк. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 84uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22305-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні технології продуктів оздоровчого харчування для підприємств харчової промисловості, ресторанного бізнесу та торгівлі;Секція 5-
dc.titleВивчення впливу кріогенного «шокового» заморожування на БАР хлорофіловмісних овочів під час переробкиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-84.pdf100.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.