Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22238
Title: | Створення алгоритму процесу підготовки і реалізації проектів з розробки та впровадження нових видів борошняних виробів на виробництві |
Authors: | Михайлов, В.М. Чуйко, А.М. Чуйко, М.М. |
Keywords: | борошняні вироби;виробництво;види;алгоритм;проєкти;розробка;впровадження;flour products;production;species;algorithm;projects;development;implementation;мучные изделия;производство;виды;алгоритм;проекты;разработка;внедрение |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Михайлов В. М., Чуйко А. М., Чуйко М. М. Створення алгоритму процесу підготовки і реалізації проектів з розробки та впровадження нових видів борошняних виробів на виробництві. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2010. Вип. 1(11). С. 554-562. |
Abstract: | Розроблено функціональну схему й алгоритм процесу підготовки і реалізації проектів із розробки та впровадження нових видів борошняних виробів на сучасному виробництві, застосування яких дозволить уникнути будь-яких негативних наслідків і ризиків щодо виведення нової продукції на ринок. A functional diagram and algorithm of process of preparation and realization of projects is developed on development and introduction of new types of flour wares on modern production, application of which will allow to avoid any negative consequences and risks in relation to the leadingout of new products to the market. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22238 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2010_1_78.pdf | 243.32 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.