Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22238
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМихайлов, В.М.-
dc.contributor.authorЧуйко, А.М.-
dc.contributor.authorЧуйко, М.М.-
dc.date.accessioned2023-02-08T21:01:41Z-
dc.date.available2023-02-08T21:01:41Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationМихайлов В. М., Чуйко А. М., Чуйко М. М. Створення алгоритму процесу підготовки і реалізації проектів з розробки та впровадження нових видів борошняних виробів на виробництві. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2010. Вип. 1(11). С. 554-562.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22238-
dc.description.abstractРозроблено функціональну схему й алгоритм процесу підготовки і реалізації проектів із розробки та впровадження нових видів борошняних виробів на сучасному виробництві, застосування яких дозволить уникнути будь-яких негативних наслідків і ризиків щодо виведення нової продукції на ринок.uk_UA
dc.description.abstractA functional diagram and algorithm of process of preparation and realization of projects is developed on development and introduction of new types of flour wares on modern production, application of which will allow to avoid any negative consequences and risks in relation to the leadingout of new products to the market.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectборошняні виробиuk_UA
dc.subjectвиробництвоuk_UA
dc.subjectвидиuk_UA
dc.subjectалгоритмuk_UA
dc.subjectпроєктиuk_UA
dc.subjectрозробкаuk_UA
dc.subjectвпровадженняuk_UA
dc.subjectflour productsuk_UA
dc.subjectproductionuk_UA
dc.subjectspeciesuk_UA
dc.subjectalgorithmuk_UA
dc.subjectprojectsuk_UA
dc.subjectdevelopmentuk_UA
dc.subjectimplementationuk_UA
dc.subjectмучные изделияuk_UA
dc.subjectпроизводствоuk_UA
dc.subjectвидыuk_UA
dc.subjectалгоритмuk_UA
dc.subjectпроектыuk_UA
dc.subjectразработкаuk_UA
dc.subjectвнедрениеuk_UA
dc.titleСтворення алгоритму процесу підготовки і реалізації проектів з розробки та впровадження нових видів борошняних виробів на виробництвіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2010_1_78.pdf243.32 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.