Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22238
Назва: | Створення алгоритму процесу підготовки і реалізації проектів з розробки та впровадження нових видів борошняних виробів на виробництві |
Автори: | Михайлов, В.М. Чуйко, А.М. Чуйко, М.М. |
Ключові слова: | борошняні вироби;виробництво;види;алгоритм;проєкти;розробка;впровадження;flour products;production;species;algorithm;projects;development;implementation;мучные изделия;производство;виды;алгоритм;проекты;разработка;внедрение |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Михайлов В. М., Чуйко А. М., Чуйко М. М. Створення алгоритму процесу підготовки і реалізації проектів з розробки та впровадження нових видів борошняних виробів на виробництві. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2010. Вип. 1(11). С. 554-562. |
Короткий огляд (реферат): | Розроблено функціональну схему й алгоритм процесу підготовки і реалізації проектів із розробки та впровадження нових видів борошняних виробів на сучасному виробництві, застосування яких дозволить уникнути будь-яких негативних наслідків і ризиків щодо виведення нової продукції на ринок. A functional diagram and algorithm of process of preparation and realization of projects is developed on development and introduction of new types of flour wares on modern production, application of which will allow to avoid any negative consequences and risks in relation to the leadingout of new products to the market. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22238 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (11) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2010_1_78.pdf | 243.32 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.