Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22238
Название: Створення алгоритму процесу підготовки і реалізації проектів з розробки та впровадження нових видів борошняних виробів на виробництві
Авторы: Михайлов, В.М.
Чуйко, А.М.
Чуйко, М.М.
Ключевые слова: борошняні вироби;виробництво;види;алгоритм;проєкти;розробка;впровадження;flour products;production;species;algorithm;projects;development;implementation;мучные изделия;производство;виды;алгоритм;проекты;разработка;внедрение
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Михайлов В. М., Чуйко А. М., Чуйко М. М. Створення алгоритму процесу підготовки і реалізації проектів з розробки та впровадження нових видів борошняних виробів на виробництві. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2010. Вип. 1(11). С. 554-562.
Краткий осмотр (реферат): Розроблено функціональну схему й алгоритм процесу підготовки і реалізації проектів із розробки та впровадження нових видів борошняних виробів на сучасному виробництві, застосування яких дозволить уникнути будь-яких негативних наслідків і ризиків щодо виведення нової продукції на ринок.
A functional diagram and algorithm of process of preparation and realization of projects is developed on development and introduction of new types of flour wares on modern production, application of which will allow to avoid any negative consequences and risks in relation to the leadingout of new products to the market.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22238
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (11)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
esprstp_2010_1_78.pdf243.32 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.