Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22189
Title: | Функціонально-технологічні властивості препаратів клітковини |
Authors: | Тихонова, Д. Є. Махортова, Н. А. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Большакова, В. А. |
Issue Date: | 8-Apr-2021 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Тихонова Д. Є., Махортова Н. А. Функціонально-технологічні властивості препаратів клітковини. Наук. кер. В. А. Большакова. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 53 |
Series/Report no.: | Актуальні проблеми та перспективні напрями в технології м’яса та м’ясопродуктів;Секція 3 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22189 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk1_08.04.21-53.pdf | 99.24 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.