Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22189
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorБольшакова, В. А.-
dc.contributor.authorТихонова, Д. Є.-
dc.contributor.authorМахортова, Н. А.-
dc.date.accessioned2023-02-08T15:08:06Z-
dc.date.available2023-02-08T15:08:06Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationТихонова Д. Є., Махортова Н. А. Функціонально-технологічні властивості препаратів клітковини. Наук. кер. В. А. Большакова. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 53uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22189-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesАктуальні проблеми та перспективні напрями в технології м’яса та м’ясопродуктів;Секція 3-
dc.titleФункціонально-технологічні властивості препаратів клітковиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-53.pdf99.24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.