Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22180
Title: | Актуальність формування захисних властивостей оболонок смажених ковбас |
Authors: | Кисленко, Д. О. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Онищенко, В. М. |
Issue Date: | 8-Apr-2021 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Кисленко Д. О. Актуальність формування захисних властивостей оболонок смажених ковбас. Наук. кер. В. М. Онищенко. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 48 |
Series/Report no.: | Актуальні проблеми та перспективні напрями в технології м’яса та м’ясопродуктів;Секція 3 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22180 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk1_08.04.21-48.pdf | 99.13 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.