Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22180
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorОнищенко, В. М.-
dc.contributor.authorКисленко, Д. О.-
dc.date.accessioned2023-02-08T14:45:56Z-
dc.date.available2023-02-08T14:45:56Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationКисленко Д. О. Актуальність формування захисних властивостей оболонок смажених ковбас. Наук. кер. В. М. Онищенко. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 48uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22180-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesАктуальні проблеми та перспективні напрями в технології м’яса та м’ясопродуктів;Секція 3-
dc.titleАктуальність формування захисних властивостей оболонок смажених ковбасuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-48.pdf99.13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.